ZON op 19-2 in radioprogramma De Praatpaal

“Dinsdagavond in het eerste uur van Praatpaal Papendrecht: Esther Jeras en Ingeborg de Keizer van de ZON-aanpak. Zorg en ONderwijs samen, een initiatief dat in onze regio is ontstaan. Dinsdag zijn ze te gast bij de vaste kamercommissie Onderwijs in Den Haag. Waarom is de nood hoog in het onderwijs? Wat levert deze aanpak op voor kinderen? Hoe is het gegaan in Den Haag? Is er kans dat er pilots komen op scholen (ook in Papendrecht)? Waarom is dit zo’n goede aanpak?
We gaan het ze allemaal vragen!

De vier principes van de ZON aanpak:
1. een kleine klas met maximaal 23 kinderen
2. leerkracht en zorg samen voor de klas
3. ouderparticipatie
4. verantwoording weer op scholen

Kijk voor meer informatie op: https://www.zon-aanpak.nu/

Praatpaal Papendrecht is iedere dinsdagavond te horen bij RTV Papendrecht tussen 20:00 en 22:00 uur (na Trots op Papendrecht). Het programma wordt iedere zondag herhaald van 10:00 tot 12:00 uur. Het programma is ook terug te luisteren via ‘uitzending gemist’ (onder de knop) radio op de website van RTV Papendrecht.”

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *