ZON-groep onderdeel van Scholen van Oranje

Wij wilden niet afwachten en hebben daarom het heft in eigen hand genomen. In september 2019 konden wij na heel hard werken de deuren openen van de eerste ZON-school! We zijn gestart als particulier initiatief omdat dat de snelste manier was voor de doelgroep die wij op het oog hadden omdat zij keer op keer tussen wal en schip vallen: creatieve meer- en hoogbegaafde kinderen die veelal onderpresteren in het reguliere onderwijs of zelfs thuis zitten.

Omdat wij het ZON-concept voor iedereen beschikbaar willen maken én omdat wij niet iedere maand willen hoeven knokken om voldoende geld op de rekening te hebben, zijn wij direct gaan zoeken naar een bestaand bestuur waar wij bij zouden kunnen aansluiten. Wij hebben een bestuur gevonden dat de meerwaarde van ons concept direct inzag. Met als resultaat – lang verhaal heel kort – dat wij per augustus 2020 onderdeel zijn van de Scholen van Oranje in Dordrecht. We starten daar als ZON-groep.

ZON-groep Oranje Nassauschool

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *